VERWEN JEZELF MET EEN

Behandeling

Toe aan een verwen momentje? Of heb je een specifieke klacht? Kijk hieronder naar de mogelijkheden

Zentosa Massage-161
. . . . . . . . . . . . . . . . .
€55/65/95

Een D-stress massage is een krachtige massage om de spanning in de rug, nek en schouders te verlichten. Een ontspannen lichaam zorgt voor een vitale geest. 45/60/90min. 

Zentosa Massage-255
. . . . . . . . . .
€60

Je kunt tijdens de zwangerschap last krijgen van (rug)pijn. Een massage kan dan verlichting bieden, vooral als je het regelmatig doet. Deze massage is geschikt vanaf de 13de week en wordt uitgevoerd in een zij-ligging. 50min. 

Zentosa Massage-166
. . . . . . . . . . . . .
€55

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. De massage therapeut werkt voornamelijk met de onderarmen en ellebogen. 45min. 

. . . . . . . . . . . . . .
€60

Deze massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. Het is rustgevend en ontspannend. Na deze massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. 50min.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
€25/35

Een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je (boven)lichaam gemasseerd wordt, dit gebeurt over de kleren zonder olie. 20/30min. 

Zentosa cupping-199
. . . . . . . . . . . . . .
€55

Cupping is een zuigtechniek waarbij cups vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm is heel sterk, verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen, waardoor blokkades worden opgeheven. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking. De behandeling zorgt wel voor bloeduitstortingen op de huid.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

met de nieuwste informatie, acties en andere leuke dingen!

Contact